Ex Libris Marka Czechowskiego - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Czechowski, Marek ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
Smok z czterema głowami na tle wyłaniającej się z wody nagiej postaci kobiecej. Z lewej strony pionowy napis: Ex Libris Marka Czechowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.