Ex libris Piotra Obsta - Waśkowski, Wacław (1902-1975).; Obst, Piotr (adwokat). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1942)
Otwarta księga, na zakładkach napis: ex libris, niżej gęsie pióro w kałamarzu i mysz, napis: Piotra, na wstędze: Obsta. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według bibliografii.
Strona ekslibris polski, dostęp 02.01.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.