[Afisz. Incipit] Obywatele! Pożar - pochłaniający corocznie dziesiątki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o tygodniu obrony przeciwpożarowej 15-22.06.1947 r. na terenie województwa gdańskiego.