[Afisz. Incipit] Finałowe zawody piłki nożnej o wejście do I Klasy Państowej ZS Gwardia Warszawa mistrz grupy II-ej - ZS Budowlani Gdańsk mistrz grupy I-ej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 30.09.1951 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.