[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie Ust. z dnia 22.II.35 r. o zapobieganiu chorobom zakaźnym ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o szczepieniach przeciw durowi brzusznemu.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.