[Wizyta Margaret Thatcher w Gdańsku]. (1988)
Przedstawia wizytę Margaret Thatcher w Gdańsku 4 listopada 1988 roku. W kościele św. Brygidy w towarzystwie m.in. Lecha Wałęsy, ks. Henryka Jankowskiego, bp. Tadeusza Gocłowskiego.