[Wizyta Margaret Thatcher w Gdańsku]. ([Gdańsk], 1988)
Przedstawia wizytę Margaret Thatcher w Gdańsku 4 listopada 1988 roku. W kościele św. Brygidy w towarzystwie m.in. Lecha Wałęsy, ks. Henryka Jankowskiego, bp. Tadeusza Gocłowskiego.
Data według przedstawienia. Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ) -- fotografie; Jankowski, Henryk -- (1936-2010) -- fotografie; Thatcher, Margaret -- (1925-2013) -- fotografie; Gocłowski, Tadeusz -- (1931-2016) -- fotografie; Bazylika św. Brygidy (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie