[Afisz. Incipit:] Studenci Uniwersytetu Jagiellonskiego w Krakowie zapraszają na Coctail Tańca i Humoru który odbedzie sie w Restauracji "Czarodziejka" ... (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu 3.08.1947 r. W programie: wybór królowej Ustki.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Imprezy kulturalne; Ustka (woj. pomorskie, pow. słupski, gm. Ustka); Afisz