Afisze Gdańskiego Towarzystwa Naukowego. - Gdańskie Towarzystwo Naukowe (Gdańsk : [s.n.], 1956)
Afisze wykładów, odczytów org. przez Gdańskie Towarzystwo Naukowe.
Keywords: Gdańskie Towarzystwo Naukowe