Stocznia Gdańska im. Lenina : pośrednictwo pracy - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1980)
Przedstawia biuro pośrednictwa pracy w Stoczni Gdańskiej w 1980 roku.
Tytuł ręką autora awersach.
Autor według pieczatki na rewersach.
Data na awersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk