Ex Libris Dr Med. Michała Dudzicza / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Męska twarz odbita w lustrze podtrzymywanym przez postać nagiej kobiety, powyżej sowa w locie. Napis: Ex Libris Dr Med. Michała Dudzicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.