Ex Libris Dr Med. Michała Dudzicza - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Dudzicz, Michał ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1984)
Męska twarz odbita w lustrze podtrzymywanym przez postać nagiej kobiety, powyżej sowa w locie. Napis: Ex Libris Dr Med. Michała Dudzicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.