Pan Tadeusz - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2011)
Graffiti - akt kobiecy.
Premiera 16 kwietnia 2011 r. ; adapt., reż. i oprac. muzyczne: Jarosław Tumidajski ; scenografia i video: Mirek Kaczmarek.