Ex Libris Jeanne Vivijs / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Przedstawia stojącą tyłem kobietę z widelcem w ręku, wokoło artykuły spożywcze oraz napis: Ex Libris Jeanne Vivijs. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.