Ex libris Lila And Stefan Farren / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1967)
Harfa celtycka, po środku monogram: L.S.F., na ramie harfy napis: Ex libris Lila And Stefan Farren, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.