Ex libris Lila And Stefan Farren - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Farren, Lila.; Farren, Stefan (1967)
Harfa celtycka, po środku monogram: L.S.F., na ramie harfy napis: Ex libris Lila And Stefan Farren, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie Katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona Biblioteka Narodowa Katalog, 15.06.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.