Medal. Władysław Leopold Jaworski 1916. - Chodziński, Kazimierz Mieczysław (1861-1921) ([Wydawca nieznany], 1916)
Medal. Awers: Popiersie w prawo i napis w otoku: Władysław Leopold Jaworski, na ramieniu sygnatura autora. Rewers: Postać kobieca-Polonia przed nią klęczący legionista z insygniami królewskimi w lewej i Szczerbcem w prawej ręce, w tle Wawel i Zamek Królewski, na dole napis: Obywatelskiej Zasłudze 18/8 1914-5/11 1916.