[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje program estradowy Florczak i Malinowski na delegacji służbowej ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wydarzeniu.