[Afisz. Incipit] Z.K.S. "Ogniwo"-Elbląg ... urządza Wielkie Propagandowe Zawody Pływackie ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach 30.07.1950 r. na Miejskim Basenie Kąpielowym (ul. Moniuszki) z udziałem mistrzów Polski: Marchlewskim, Budziszówną, Cichońskim.