Sprawy osobiste - Hoffmann-Pągowska, Krystyna (1953- ).; Przedsiębiorstwo Usług Filmowych "Polfilm".; Zjednoczenie Rozpowszechniania Filmów ([Warszawa] : Polfilm : ZRF, 1981)
Na plakacie rysunek: młoda kobieta z torebką na długim pasku, idąca wśród szarych i czerwonych smug.
Sygnatura artystki z lewej strony na jednej szóstej wysokości plakatu: Hoffmann.
Data wydania plakatu za: http://cinemaposter.com/FSTallart.html.
Na plakacie dodatkowe informacje: film produkcji jugosłowiańskiej; scenariusz i reżyseria: Aleksandar Mandić; w roli głównej Maja Sabljić.