So hilft dein Geld Dir kämpfen! [dokument ikonograficzny] / Bernhard. - Bernhard, Lucian (1883-1972) (Hollerbaum & Schmidt, 1917)
Niemiecki plakat propagandowy z 1917 r. zachęcający do wykupu obligacji wojennych.