So hilft dein Geld Dir kämpfen! [dokument ikonograficzny] - Bernhard, Lucian (1883-1972). (Berlin : Hollerbaum & Schmidt, 1917)
Niemiecki plakat propagandowy z 1917 r. zachęcający do wykupu obligacji wojennych.
Data na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- propaganda