Dnia 8-go grudnia b.r. dokona J. Eks. Ks. Dr. Andrzej Wronka poświęcenia i oddania do użytju wiernych kościoła św. Trójcy [...]. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o poświęceniu kościoła pod wezwaniem św. Trójcy w Gdańsku.