Poniatowsky's Denkmal : in Gerhards Garten - Winkles, Henry (1800-ok. 1860); Westermann, Georg (Niemcy : Verlag v. G. Westermann, 1830)
Przedstawia pomnik Józefa Poniatowskiego w Lipsku. Monument otoczony grupką ludzi, wokół malownicze drzewa. W tle pawilon japoński.
Data na podstawie działalności autora.
Keywords: Poniatowski, Józef -- (1763-1813); Pomniki; Lipsk (Niemcy); Grafika niemiecka; Staloryt