Tadeusz Różewicz - Wyszedł z domu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 8.09.1967 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Jadwiga Pożakowska.