Tadeusz Różewicz - Wyszedł z domu - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 8.09.1967 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.