Zawody eliminacyjne do wyłonienia reprezentacji na mecz bokserski Z.S.R.R.-Polska / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku, Polski Związek Bokserski. ([s.n.], 1947)
Afisz inform. o zawodach, które miały miejsce 28.09.1947 r. w Hali MZK we Wrzeszczu.