Aus Den Büchern Des Anton Hofmann / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1960)
Przedstawia na tle tablicy doniczkę z kaktusem otoczoną książkami u góry na tablicy inicjał HA. Wokół tablicy napis: Aus Den Büchern Des Anton Hofmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.