Aus Den Büchern Des Anton Hofmann - Feil, Otto (1894-1985).; Hofmann, Anton ([S.l., 1960)
Przedstawia na tle tablicy doniczkę z kaktusem otoczoną książkami u góry na tablicy inicjał HA. Wokół tablicy napis: Aus Den Büchern Des Anton Hofmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. wg autografu, data wg działalności.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.