Ex Libris V. M. Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1959)
Przedstawia dziewczynę siedzącą na klepsydrze, u dołu koło ze skrzydłami. U góry napis: Ex Libris V. M. Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. oraz nr dzieła 145.