Ex Libris V. M. Yuste - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Yuste, Vicente Martínez ([S. l., 1959)
Przedstawia dziewczynę siedzącą na klepsydrze, u dołu koło ze skrzydłami. U góry napis: Ex Libris V. M. Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. oraz nr dzieła 145.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 11.05.2015