[Afisz. Incipit:] Klub Sportowy ZZK. "Gedania" urządza w Sopocie Kino "Polonia" interesujące pokazy sportowe. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o pokazach: akrobatyka, szermierka (Szelestowski, Janiszewski), boks, jiu-jitsu.