[Afisz. Incipit:] Klub Sportowy ZZK. "Gedania" urządza w Sopocie Kino "Polonia" interesujące pokazy sportowe. (Gdynia: [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o pokazach: akrobatyka, szermierka (Szelestowski, Janiszewski), boks, jiu-jitsu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sport; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne