Ex Libris Ing. O. Hradečný / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1952)
Przedstawia głowę żołnierza z halabardą wychylającego się z murów, u góry napis: Ex Libris Ing. O. Hradečný. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.