Le G.AL Ignace Ledochowski. - Llanta, Jacques François Gaudérique (1807-1864).; Villain (17..-18..). ([Francja] Lith. de Villain, 1834)
Przedstawia Ignacego Ledóchowskiego (Halka - Ledóchowski) wspartego na kulach; do bioder, na wprost, głowa 3/4 w prawo, u boku szabla.
Miejsce powstania na podstawie dzialalnosci wydawcy.
Pod kompozycją faksymile podpisu portretowanego.
Poniżej tytuł.
Keywords: Ledochowski, Ignacy -- (1789-1870); Generałowie; Grafika polska; Litografia