Dzielnicowy Komitet OMTUR Gdańsk-Śródmieście zaprasza na wielką zabawę tanczną. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie 19.03.1948 r. w sali Stocznia Nr 1.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Organizacja Młodzieży Towarzystwa Uniwersytetu Robotniczego -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne