[Ulotka. Incipit] Sonntag, den 10. November 1929 ... Festakt / Danziger Männergesangverein. ([wydawca nieznany], 1929)
Druk z programem występów w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).