[Ulotka. Incipit] Sonntag, den 10. November 1929 ... Festakt - Danziger Männergesangverein (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Druk z programem występów w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Chóry -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Chóry; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne