Dziecko w świecie... wielu inteligencji edukacyjnych / Aldona Kopik, Monika Zatorska. - Kopik, Aldona
Zakres i treść: wachlarz możliwości, koncepcja wielointeligentnej edukacji dla dziecka, proces diagnozy, inspiracja do rozwoju, edukacyjna podróż.