Dziecko w świecie... wielu inteligencji edukacyjnych - Kopik, Aldona; Zatorska, Monika (2014)
Zakres i treść: wachlarz możliwości, koncepcja wielointeligentnej edukacji dla dziecka, proces diagnozy, inspiracja do rozwoju, edukacyjna podróż.
Tyt. nagł.