Kościół N. P. Maryi, widok z wieży kościoła na dach i ul. Chlebnicką [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia dach Kościoła Mariackiego i ul. Chlebnicką, 1951 r.