Nabożeństwo żałobne / Polski Związek Zachodni Obwód Gdynia. - Polski Związek Zachodni. Obwód Gdynia (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o mszy za pomordowanych w Piaśnicy, która miała miesjce w kościele NMP w Gdyni 14.11.1947 r.
Keywords: Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty