Ex Libris Gustav Drobner A. Kunst. - Kunst, Adolf (1892-1937) (1911)
Przedstawia zimowy wiejski krajobraz, niżej w obramowaniu napis: Ex Libris Gustav Drobner, pod ramką ryte nazwisko aut. i drzewko. Pod wyciskiem płyty ołówkiem nazwisko aut.