Ex Libris Gustav Drobner - Kunst, Adolf (1892-1937).; Drobner, Gustav (1864- ). ([S. l., 1911)
Przedstawia zimowy wiejski krajobraz, niżej w obramowaniu napis: Ex Libris Gustav Drobner, pod ramką ryte nazwisko aut. i drzewko. Pod wyciskiem płyty ołówkiem nazwisko aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.