[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni ... organizuje w dniach od 11.IV.-18.IV.1948 r. III Tydzień Ziem Zachodnich ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach Polskiego Związku Zachodniego wraz z programem.