[Afisz. Incipit] Ogłoszenie! Sprawdź, czy jesteś zamieszczony w spisie uprawnionych do głosowania! (Lębork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o siedzibach Obwodowych Komisji w związku z referendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.