[Afisz. Incipit] Polskie Towarzystwo Przyrodników im. Kopernika ... zapraszają na odczyt ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujacy o odczycie 25.03.1955 r. przez Jadwiga Lachmajer.
Keywords: Akademia Medyczna (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Akademia Medyczna (Gdańsk); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne