Danziger Frühjahrsmesse : Danzig, 18. bis 25. Februar 1920. ([s.n.], 1920)
Druk z ofertą wydawnictwa Rudolf Mosse dla handlowców pragnących zareklamować się w oficjalnym katalogu Danziger Frühjahrsmesse.