Występ kabaretu studenckiego w auli Politechniki Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia występ kabaretu studenckiego w auli Politechniki Gdańskiej, 1978 rok.