Aktyw partyjny na spotkaniu z Edwardem Gierkiem w styczniu 71 roku w okrągłej sali WRN - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia aktyw partyjny na spotkaniu z Edwardem Gierkiem w styczniu 71 roku w budynku Wojewódzkiej Rady Narodowej, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk